Industriële stofzuigers

De Rainbow-stofzuiger is absoluut een goede koop voor huiseigenaren die een vacuüm willen om puin op te ruimen op de vloer en iets te vacuüm onder de trap. Het tilt ook het water uit het huis met een straalpomp. Het heeft veel verschillende reinigingsbevestigingen die het in staat stellen op veel verschillende manieren in het huis te worden gebruikt.

Industriële stofzuigers

De Rainbow-stofzuiger heeft het vermogen om tot zeventien pond puin op één werkdag te reinigen, genoeg om voor een middelgrote appartement te zorgen. Het wordt ook geleverd met drie verschillende borstels die het een uitstekende stofcontroleprestaties geven. Het vacuüm heeft een levenslange garantie en wordt geleverd met een eenvoudig te volgen gids.

Veel schoonmaakdeskundigen zeggen dat de Rainbow-stofzuiger tot tweehonderdvijfendertig vierkante voet op slechts één werkdag kan reinigen. De krachtige zuigkracht maakt het ideaal voor het schoonmaken van tapijten, gordijnen, tapijten en allerlei vloeren. De krachtige motoren van de machines reinigen tot zestien pond vuil in slechts dertig minuten. Het regenboogvacuüm heeft een borstel die helpt bij heavy-duty shampooing. De meeste recensenten zeggen dat de borstel extreem krachtig is en in staat is om niet alleen vuil te tillen, maar ook droge bladeren, stof, huisdier en zelfs vogelveren.

Rainbow: het eerste reinigingssysteem ter wereld dat met water werkt

De Rainbow-stofzuiger heeft veel verschillende bijlagen, waaronder, maar niet beperkt tot, vloermatten, vloerspanners, vloerbuffer, muurborstels en een tapijtveger. De veegmachine is ideaal voor lichte vuil en zuignappen van tapijtvloeren. De andere accessoires om de regenboogstofzuiger te helpen met het zuigproces en zijn behoorlijk handig. De vacuümreinigers hebben ook zelfdefrostdetectoren van vier versnellingen, een automatisch uitschakelsysteem, een aanraakvrije invoer en een acht-voetslang.

De Rainbow-stofzuiger heeft geweldige recensies ontvangen van consumenten. De vacuüms zijn krachtig en ruimen opruimen en moeiteloos tapijten. De zuigkracht van deze vacuüms maakt ze perfect voor het schoonmaken van uw tapijten en vloeren. Ze gebruiken niet veel water om te bedienen en afzuiging is erg sterk. Deze vacuüms worden aangedreven door een negen volt- of vijftien volt-motoren, afhankelijk van het model.

De Rainbow-stofzuiger is niet de goedkoopste stofzuiger die vandaag in de markt verkrijgbaar is, maar het komt heel dichtbij. Het is ook niet het duurste. Het is een goede koop vanwege de zuigkracht en langdurige vacuüms. Andere goede aankopen zijn de Bissell Quick-Clean Professional Kit en het Miele High-Vacuum. De Miele-stofzuiger heeft ook hoge ratings van klanten ontvangen. Kopers van Rainbow-vacuüms moeten verstandig kiezen omdat ze een goede investering zijn.