Binnendeuren kopen?

Kijk om je huis. Je ziet zeker een hele stel mooie tentoonstellingen overal en ingericht, maar misschien ben je niet zeker van hoe zit het met je binnendeuren? In de meeste moderne huizen zijn dit meestal enkele van de kleinste en minst gewaardeerde onderdelen aan een huis.

Binnendeuren kopen?

Als je ooit in een kantoor in onroerend goed bent geweest of haar vroeg om informatie over binnendeuren, zou ze je waarschijnlijk vertellen dat ze holle, vlakte zijn en gemaakt van het goedkoopste materiaal beschikbaar. Maar mijn klanten drongen op houten deuren, ze zou kunnen zeggen, met een glimlach. Wat is het geheim voor haar vertrouwen? Het is niet echt geheimen, maar nogal gezond verstand en begrip.

De echte reden binnen binnendeuren wordt vaak verwaarloosd, is dat ze de minste ruimte in beslag nemen en de minste hoeveelheid karakter aan een huis toevoegen. Neem bijvoorbeeld de gebruikelijke glijdende Franse deur. Deze deursystemen voegen een zeer omvangrijke look toe aan elk huis, waardoor vitale uitzichten afblokkeer en een trap vanaf de voorkant creëert die het onmogelijk lijkt te klimmen. En wanneer we het hebben over kroonluchters en glasverlichting, nou, weet je de rest.

Kies uw binnendeuren | Ontdek ons complete gamma

Naast kleine en onaantrekkelijkheid zijn binnendeuren vaak moeilijk te reinigen omdat ze verschillende soorten frames en panelen in verschillende gebieden hebben. U kunt bijvoorbeeld een pre-afgewerkte houten binnendeur kopen, maar als u een andere stijldeur hebt geïnstalleerd, zoals een plaatdeur, moet u het zelf schoonmaken en schilderen. Ook, omdat deze stukken hol zijn, zijn ze vatbaar voor het verzamelen van stof, puin en haar. Bovendien, als je huisdieren hebt, zullen ze altijd hun weg vinden in de hoekjes en gaten van je deuropeningen, op hen kauwen en dan marks achterlaten.

Er zijn echter manieren rond. In feite zijn er drie hoofdtypen binnendeuren, vaste kern, holle kern en ontworpen. Solide kerndeuren worden meestal uit hout gemaakt, en terwijl ze minder ruimte in beslag nemen, zijn ze niet zo duurzaam als holle kerndeuren (die typisch zijn gemaakt van multiplex of spaanplaat). Een degelijke kerndeur is echter veel steviger dan een binnendeur die uit holle kernmaterialen is gemaakt en het zal niet zo gemakkelijk rotten. Holle binnendeuren gebruiken aan de andere kant een dik kernpaneel als de binnenlaag van de deur. Dit dikkere paneel, ook gemaakt van multiplex of spaanplaat, is uiteraard duurder dan holle kernmaterialen, maar het is veel duurzamer en bestand tegen deuken, pauzes en krassen.

Hoewel veel mensen nog nooit eerder van binnendeuren hebben gehoord, zijn er hiervoor vele redenen. Neem de tijd om meer te weten te komen over deze opties en ontdekken welke het beste werkt voor uw huis. Je zou zelfs beslissen dat het de moeite waard is om te investeren in interieurschuifdeuren. Met zoveel verschillende soorten binnendeuren die vandaag beschikbaar zijn, is er zeker een type dat aan uw behoeften voldoet.